הצבת תנאים על ידי משכיר לצורך יציאה מהסכם

  • עזיבת דחרה טרם סיום החוזה
    עזיבת דירה טרם סיום חוזה | 08/01/2024 22:59

    אנחנו השוכרים רוצים לעזוב טרם סיום החוזה.

    אין סעיף בחוזה שאפשר לבטל חוזה מצידינו או מצד המשכיר.

    המשכיר אמר לנו תמצאו שוכרים שומרי שבת ויסכימו לפתיחת דלת לתוך הבית עלמנת לעבור לממד( חשוב לציין שכשהוא דיבר איתנו על זה לא הסכמנו אלה שיעשה זאת בסיום החוזה שלנו)

    הוא התחיל איתנו מלחמה והרעים עלינו קשיים. כל הניסיונות בטוב הלכו לטמיון.

    1. האם מותר לו להיכנס לנו לממד אם אנחנו לא מסכימים לו? או שאנחנו מחוייבים לתת לו להיכנס לממד? אין סעיף שמדבר על זה בחוזה.

    2. האם מותר לנו לבטל את הצ'קים שמעבר להודעה של ה60 יום? כי הוא משנה את התנאים לשוכרים הבאים. והוא לא מוכן לדבר איתנו יותר. ונעזוב אחרי 60 יום מההודעה

    3. אם הוא נכנס לדירה לממד בלי שאנחנו בבית. הוא מפר חוזה? הוא לא שואל הוא פשוט נכנס עם מפתח שיש לו.

    תודה רבה

    • הצבת תנאים על ידי משכיר לצורך יציאה מהסכם
      ליאור חאיק, עו"ד | 09/01/2024 14:00

      שלום

      אתה מעלים מספר סוגיות כאשר נראה שהתנהלות המשכיר אינה תקינה ונוגדת את החוק.

      למשל, אסור למשכיר להיכנס ללא הסכמה ואישור שלכם לדירה ופעולה כזו נחשבת להפרת  הפרטיות למשל, אסור למשכיר להציב תנאים חדשים עבור שוכר חילופי שיבוא בנעליכם ועל התנאים להיות זהים, ועוד

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com