שינוי מסגרת חינוכית - הורים גרושים

  • הסכמת הורה לשינוי מסגרת חינוך
    נוגה | 07/01/2024 22:59

    אני מתכננת לשנות את מקום מגורי עם ילדי (לא משמורת משותפת) ולהעביר את הילדים מסגרות חינוך. הגרוש שלי לא מסכים לחתום על אישור על כך. מה ניתן לעשות?

    • שינוי מסגרת חינוכית - הורים גרושים
      עו"ד אורית אוחנה | 11/02/2024 14:10

      שלום נוגה,

      ראשית, בדקי אם יש לכך התייחסות בהסכם הגירושין/פסק הדין, אולי שם מצויה התשובה. אם אין או יש הגבלה בעניין, את יכולה לפנות לערכאה שאישרה את ההסכם/נתנה את פסה"ד (אם היה הליך יישוב סכסוך ביחידת הסיוע - אז עד שנה מפתיחתו, לא נדרש שוב לפתוח ואם חלפה -אז לפתוח הליך שוב וכך לנסות להגיע עמו להסכמות לפני פנייה לערכאה המשפטית).

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com