זכויות קשיש בתמא

  • זכויות קשיש בפרוייקט תמ"א 38 הריסה בינוי
    רענן | 30/11/2023 11:34

    שלום רב,

    האם קשיש, שלא חתם על הסכם תמ"א 38/2 (הריסה בינוי) שנחתם בבניין מגוריו בשנת 2022, זכאי כיום (בבואו לחתום על ההסכם) להטבות קשיש כפי שהושוו בחוק בחודש יוני השנה לזכויותיהם של קשישים בפרוייקטי פינוי בינוי?

    • זכויות קשיש בתמא
      עו"ד הדר פינק טבת | 04/12/2023 10:17

      שלום, רענן

      זכויות הקשיש קבועות בחוק, ואינן ניתנות לשינוי מכוח החלטה חד צדדית של היזם או בעלי הדירות האחרים. תוקף הזכויות הינו מהיום שבו חתם הבעלים הראשון על הסכם התמ"א, ולא ממועד חתימת הקשיש.

      בהצלחה

      ושישובו כל בנינו בשלום ארצה במהרה

      בברכה,

      הדר פינק טבת, עו"ד
      מנהלת פורום תמ"א 38
      מורד הזמיר 7, חיפה

      טלפון: 077-4049484 , מייל: Hadar@tevetlaw.com