נסיעה בנתצ

  • נסיעה בנתצ
    מאיר | 27/08/2023 13:31

    לפני שנתיים נכנסתי לנתצ בירושלים בשעה שהאכיפה טרם פעילה (לפני השעה 11) והתעכבתי בכביש עד לשעה שהחלה האכיפה, המצלמות של האכיפה קלטו אותי בדיוק בשעה 11, כעת עיקלו לי את החשבון מכיון שטרם שילמתי הדוח (מציין שלא הייתי מודע לקיומו עד היום), השאלה האם עוד ניתן לערער על דוח שכזה והאם אפשר לתת דוח לרכב שנכנס בשעה מותרת לנתצ.

    תודה מראש

    • נסיעה בנתצ
      עו"ד חנה דוד | 28/08/2023 12:22

      שלום מאיר

      התשובה היא לא. לא משנה מתי נכנסת לכביש, אלא מתי צולמת בפועל בכביש . אפשר לערער רק אם אתה מגיש בקשה לבית המשפט -אבל לא הייתי מבזבזת על זה את האנרגיה , בייחוד שחשבון הבנק שלך מעוקל

      בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com