מענה

  • השם שלי המלא מופיע בגוגל מובלט, פונט גדול
    ברקן | 17/07/2023 20:00

    שלום!אני אדם בעל מוגבלות/נכה,מוכרת ע"י ב.לאומי.לפני שנה בקשו לגבות ממני עדות לגבי תיק שמתנהל בתחנת משטרה.אני שהייתי במצב לא קל והיו לי אישורים רפואיים,בקשתי להגיע כאשר ארגיש יותר טוב.לאחר שעה+הופיעו שני בחורים על אזרחי,שוטרים מהתחנה.הצגתי להם אישורים רפואיים,אך הם לא נאותו להסתכל בהם.הופלתי,אחד מהם נשכב עליי ממש,האזרחי,נפצעתי...יש לי עדת ראייה.הובלתי לתחנה...שם נכנסתי לחקירה שערכה כשבע דקות שוחררתי הביתה. לאחר שבוע וחצי,אני מגוללת את שמי המלא בגוגל ורואה כתבה שאני קניתי...כמו מנה פלאפל.התקשרתי לחוקר שאמר שהחומר עבר לפרקליט של הנאשם בתיק.ולא נראה לי שהיה לו אינטרס לפרסם דבר כזה...ובכלל המשפט עדיין לא הסתיים?!בכל אופן, השם שלי בפונט ענק ומאוד כהה. מאוד פוגע, מאוד, מזלזל...עזבתי את העבודה בעקבות העניין.ואני עדיין אמורה להתקיים, ולהמשיך לחיות במדינה הזו...יש לי שניי ילדים גדולים...פניתי לבעל האתר בווטצאפ,הוא קרא את ההודעה שלי ולא התייחס בכלל!

    מה אני יכולה לעשות?!מי יכול לעזור בנדון...

    תודה

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 19/07/2023 12:45

      שלום רב,

      ממליץ להתייעץ עם עו"ד בעניין היות שיש לבחון ביוק מה נכתב בגוגל, באיזה אתר מדובר וכיו"ב.

      לא ניתן לתת מענה במסגרת הפורום לצערי.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דוד המלך 1, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il