מתן החלטה בית משפט לענייני משפחה

  • בקשה למתן החלטה
    ג'ני | 14/06/2023 09:02

    אני בסיומו של משפט על אי עמידה של הסדרי ראיה של האב. הוחלט שהאב לא יפגוש את הילד הבכור ואלא ילד צעיר יפגוש פעם בשבוע לכמה שעות בודדות - הרבה פחות ממה שסוכם בהסכם פרידה.
    הגשתי בקשה להחזר הוצאות משפט לפני השבוע וחצי עם כל ההוכחות שלא נותרה לי ברירה אלא לפנות למשפטוטרם התקבלה החלטה. כמה זמן אני אמורה להמתין ואם כדאי להגיש בקשה למתן החלטה?

    • מתן החלטה בית משפט לענייני משפחה
      עו"ד אורית אוחנה | 15/06/2023 11:17

      שלום ג,

      המתיני למתן החלטה. שבוע וחצי זה עדיין בגדר זמן סביר ולא מדובר בעניין מאוד דחוף, אלא בהחזר הוצאות.

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com

      • מתן החלטה
        ג'ני | 25/06/2023 08:01

        הבקשה הוגשה ב 30.5. האם עדיין סביר ששופטת לא נתנה החלטה? כמה זמן בדרך כלל לוקח לתת החלטה בנושא החזר הוצאות משפט ושכר טרחה?

        מבינה שמבחינת השופט הבקשה לא דחופה, אך מדובר בסופו של דבר בכסף שאני צריכה בשביל הילדים. כל יום של המתנה זה עוד מינוס בבנק, עוד ריביות.