זכויות במגרש סמוך

  • זכויות במגרש סמוך
    רמי | 26/05/2023 20:24

    ככל הנראה במגרש הסמוך לבניין שבו אני גר, יש לבניין שלנו זכויות. את העניין הזה צריך עוד לבדוק בחפירות בארכיון העירייה באמצעות עו"ד ו/או שמאי אבל שאלה עקרונית:

    המגרש "שייך" לעירייה שעומדת להקים בו רב קומות לצרכי השכרת דירות לצעירים.

    כאשר מדובר בזכויות - מה המשמעות? כסף מזומן חד פעמי? פירות דמי השכירות שיחולקו גם לבעלי הדירות בבניין שלנו (ולכמה זמן)<

    והאם צריך להמתין עד שיוקם המגדל, או ששמאי קובע מהן הזכויות מיד כשנמצא שישי זכויות כאלו?

    • זכויות במגרש סמוך
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 07/06/2023 16:04

      שלום רמי,

      המצב המתואר בשאלה איננו ברור ולכן לא ניתן להשיב לשאלה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com