פיצוי בגין נזקים לרכב שנפגע מרכב שעבר באדום

  • פיצוי על נזק שנגרם בגלל בצוע עבירה
    מימי | 01/07/2022 16:17

    נהג שנסע באור אדום פגע ברכב שלי שהתחיל נסיעה באור ירוק בצומת. הנהג  הפוגע לא מכחיש את אשמתו. האם הביטוח שלו  שיש לו לצד ג ישלם לי את מלוא הנזק? האם העובדה שהנזק נגרם תוך כדי ביצוע עבירה רלוונטי לפיצוי עבורי על הנזק שנגרם לי?

    • פיצוי בגין נזקים לרכב שנפגע מרכב שעבר באדום
      עו"ד גיל קראוס | 03/07/2022 15:47

      שלום רב,

      אם נהג רכב צד ג' מודה באשמתו, אז ביטוח צד ג' שלו אמור לשלם לך את הנזקים שנגרמו לרכב.

      אין רלוונטיות לכך שעבר באור אדום מבחינת התשלום על-ידי חברת הביטוח.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il