משכון ושעבוד על רכב

  • מישכון
    דורון | 17/10/2018 07:43

    היכן רושמים מישכון רכב של אדם פרטי? מלבד רשם המשכורות.  משרד התחבורה? היכן

    • משכון ושעבוד על רכב
      עו"ד טליה שנברגר | 18/10/2018 16:13

      דורון שלום רב,
      משכון ושעבוד ניתן לרשום גם ברשם המשכונות וגם במשרד הרישוי.
      באתר של משרד הרישוי קיימים טפסים לעניין וכך גם באתר של רשם המשכונות.
      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il

      • רשאי
        דורון | 18/10/2018 16:15

        רשאי או חייב לרשום ב2המקומות? כדי שיהיה תוקף כלפי כולי עלמא

        • משכון / שעבוד כלי רכב
          עו"ד טליה שנברגר | 18/10/2018 16:22

          דורון יקר,
          אם אתה רוצה לסגור בצורה מוקפדת את העניין ושלא יהיה מצב שמישהו יעקוף את המשכון / השעבוד, תרשום בשניהם ותזכה לשקט נפשי.

          בברכה,

          טליה שנברגר, עו"ד
          מנהלת פורום בתי משפט

          העצמאות 40, יהוד
          טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il

          • תודה
            דורון | 18/10/2018 16:27

            ותודה.  אבקש לקבל הפניה לתקנות הקובעות כך.  הרי ברור שהרמטיות תמיד טוטאלית.  אני רוצה לדעת מה צריך ולא להיות יותר קתולי מהאפיפיור.(אני מעדיף רופא שלא ממליץ ישר על אנטיביוטיקה הכי חזקה)