ליקוי בדירה שכורה

  • דירה שכורה שאינה בטיחותית
    דנה | 08/10/2018 12:03

    שלום,

    אני גרה בדירה שכורה 8 שנים כעת חדשתי חוזה.
    הזמנתי על חשבוני חשמלאי מוסמך שבדק את מערכת החשמל והארקה ואמר שהדירה אינה בטיחותית וכי מוליך מערכת הארקה אינו תקין.
    אבקש לדעת כיצד החוק מגן עלי כשוכרת והאם אני יכולה לבטל את החוזה?בעלת הדירה לא מעוניינת להזמין חשמלאי מוסמך רק שיפוצניק שלה שאינו חשמלאי ומסתמך על רשיון (אם אכן קיים) של הדוד שלו. תודה רבה

    • ליקוי בדירה שכורה
      עו"ד מיכאל שטרית | 10/10/2018 14:37

      דנה שלום רב,

      מבלי לעיין בהוראות הסכם השכירות, האחריות על תיקון תקלה מסוג זה היא על בעלי הדירה. בפנייך עומדות כמה אפשרויות- ביטול ההסכם או הגשת תביעה כנגד בעלת הבית. בנסיבות אלו מומלץ לפנות לייעוץ משפטי

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il