הוראת הורשה בהסכם גירושין

  • הסכם גרושין
    חנית פלד | 02/10/2018 16:42

    האם ניתן בהסכם גרושין לקבוע שבעת מות אחד מאתנו, הנכסים
    יהיו אוטומטית של היורשים ושום צוואה לא תוכל לשנות את זה?

    • הוראת הורשה בהסכם גירושין
      עו"ד רוית טוב-לי | 07/10/2018 16:40

      חנית, שלום,
      התשובה לשאלתך שלילית. הוראות הורשה ניתן להותיר רק בצוואה. אם את חוששת שאחד מכם ישנה את הצוואה, ניתן לערוך צוואות הדדיות, שהרבה יותר קשה לסטות מהן. במקרה כזה, ניתן לקבוע בהסכם הגירושין הוראות לסטיה מהצוואה ההדדית.
      מדובר בעניינים מורכבים, ולכן לא הייתי פועלת ללא ייעוץ פרטני מעורך דין מומחה.
      בהצלחה,
      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il