איחוד וחלוקה

  • האם תכנית איחוד וחלוקה לפי סעיף 19 היא רצונית?
    אהרון | 16/08/2018 15:23

    האם רישום תכנית איחוד וחלוקה לפי סעיף 19 (טבלת הקצאות לרישום) שנעשית בהתאם לתכנית מתאר מסויימת. מהווה "פרצלציה רצונית", "חלוקה חדש" או "פרצלציה לא רצונית"?
    התכנית נעשתה ע"י המועצה המקומית שהינה בעלים על חלק קטן מהקרקע, היא נעשתה ללא הסכמת הבעלים וחתימתם וללא אישור וחתימת הוועדה לתכנון ובניה. למרות זאת, הרשימה יושמה ע"י רשם המקרקעין.

    • איחוד וחלוקה
      עו"ד מיכאל שטרית | 20/08/2018 11:03

      אהרון,

      הנך טוען כי הפרצלציה בוצעה שלא במסגרת אישור של בעלי הקרקע מכאן שלא נעשתה "ברצון".

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il