רכישת דירה ממי שאיננו רשום כבעלים

  • מוכר דירה שאינו רשום כבעליה
    אריק | 14/01/2018 08:09

    איך ניתן להבטיח את השלמת רכישת דירה, כאשר המוכר, שהוא יורש, עדיין אינו רשום כבעלי הדירה בגלל חובות לעיריה ולמשכנתה של הבעלים שנפטר.
    המוכר מבקש שאתן בנאמנות לעו"ד שלו את התמורה, שממנה ישולמו החובות, מה שיאפשר את רישום הדירה על שמו, ורק אז ניתן יהיה לרשום הערת אזהרה לטובתי, והוא יקבל את יתרת התמורה.
    הבעיה היא מה יבטיח אותי בזמן הביניים עד שהנכס יירשם על שם המוכר, כאשר בעצם הנכס והתמורה אינם בידיי.

    • רכישת דירה ממי שאיננו רשום כבעלים
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 18/01/2018 13:26

      שלום אריק,
      אתה צודק בדאגתך. המתווה שהוצע ע"י המוכר איננו מגן על זכויותיך ועל כספך.
      עליך לקבל יצוג משפטי של עו"ד מטעמך בלבד (לא עו"ד משותף לך ולמוכר) שידאג להבטחת זכויותיך ולכך שלא תאבד את כספך.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com