הסדר נושים

  • הסדר נושים
    עבד | 02/11/2017 05:56

    בוקר טוב,
    אני העליתי השאלה שלה לפני כן ולא קיבלתי תשובה כל מה שאני חייב לדעת.
    אשמח אם תוכל לעזור לבן אדם שצריך עזרה ויעוץ. ולקבל תשובה מפורטת.
    אני הגשתי בקשה לפשיטת רגל.
    אי בחובות. של 190000 ש"ח מתוך החובות הגישו נגדי 80000.
    הגשתי הצעה להסדר נושים לא קיבלה התיחסות של 30% מהחוב שיפרתי הצעה של 35% לא אושרה.
    אני שכיר אחרי סיום לימודים,  משתכר חודשית 5000 כבר שנתים צעיר בן 26 אין לי אכב או רכוש אחר,  מצב משפחתי פחות מהכנסה בינונית.  ההורים לא עובדים.
    המנהל המיוחד אומר יש לך פונטציאל השתכרות. טובה לעתיד עדין צעיר העתיד לפניך,  אני לא מפטר צריך לשלם את 100% מהתביעות בנוסף של עד 20-30% עליות ההליך ובית משפט כנר מנהל מיוחד.
    הוא מבקש תשלום של 130000.
    התערב קרוב למשפחה שהיה צריך לעזור והסכים ל 130000 ושלחנו הצעה שאנו מסכימים על מנת שהוא ישלם. אחר כך הוא נעלם ואמר אינני מוכן לשלם סכום כזה.
    דיון ראשון התקים,  אני לא היתי נוכח עו"ד שלי היה.
    עו"ד שלי אומר שהגשנו הצעה לא אושרה מוכנים לשפר הצעה 40-45% לא יותר אין לחייב יכולת החזר.
    מנהל מיוחד אמר אני צריך 130000כי עדין צעיר וישלם את זה ב 60 תשלום.
    השופט נתן עוד אורכה להגיע להסדר ואמר תגעו להסדר בינכם ויש עוד דיון אחרת יש לראות בעמדת מנהל המיוחד.
    מה זה אומר לראות עמדה המנהל האם זה שמסכים על 130000.
    הגשנו הצעה של הסדר נושים של 45% אחרי הדיון לא אושרה.
    הדיון בעוד שבועיים מתלבט מה לעשות.
    אני מעונין בהסדר נושים ולא תוכנית פרעון פשיטת רגל.
    אני משלם חודשי 1200 ומתקשה לשלם זה אין לי יכולת לשלם יותר.
    איך אני יכול לצאת ממצב כזה.
    במידה ואני משאיר את זה לדיון להחלטת השופט האם יהיה התיחסות לזה כהסדר נושים או פשיטת רגל שזה מצב אני לא מעונין להגיע אליו.

    • הסדר נושים
      עו"ד עומר נירהוד | 07/11/2017 14:41

      אתה מיוצג. שאל את עורך הדין שלך
      אפשר לעשות הסדר גם לתקופה ארוכה יותר משישים חודש.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il