סמכות עניינית

  • מרוץ סמכויות
    א | 25/08/2017 12:26

    האם הליך גירושין שנפתח בשנות ה- 90  כשנושא הרכוש הוא בבית משפט אזרחי חייב להמשיך ולהתקיים שם למרות שהבעל פתח הליך חדש אחרי שנים כולו כרוך בבית דין דתי?

    • סמכות עניינית
      עו"ד מיקי חשמונאי | 27/08/2017 00:14

      שלום רב,

      מה היה ההליך שהתנהל בשנות ה- 90 וכיצד הסתיים ? האם נמחק או ניתן פס"ד / אושר הסכם ?
      איזה הליך נפתח עכשיו ?

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il

      • סמכות?
        א | 27/08/2017 18:23

        נפסקו מזונות ילדים ברבני. היה דיון אחד באזרחי ניתנה איזושהי החלטה שקנסו אותו וביטל את הקנס. חזרנו לחיות יחד עכשיו משגדלו הילדים פתח תביעת גירושין כרוכה ברבני. למי הסמכות לדון?