הסדר נושים בפשיטת רגל

  • פשיטת רגל
    יחיא | 22/07/2017 12:12

    היי,  אני קיבלתי צו כינוס.
    מה שאני מבין שיש תקופה של 6 חודשים להגיש תביעות חוב.
    עבר 8 חודשים הגישו נגדי 4 מתוך 10 תביעת.
    עכשיו בהסדר נושים האם שאר ה 6 שנשארו יוכלים להגיש תביעת אחרי סיום התהליך?
    או אחרי שאני משלם ההסדר הם לא יוכלו להגיש עוד?  ואיך אני יכול לבדוק שכולם קיבלו מכתב שאני נמצא בהליך והם לא הגישו.
    בהסדר נושים לא יהיה הכרזה כפושט רגל נכון?
    ואיזה סכום יחשב כהוגן להסדר נושים לאדם מקבל משכורת חמשת אלפים בן 25 שסך התביעות נגדו 4 שהגישו הינו 105 אלף.

    • הסדר נושים בפשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 22/07/2017 15:42

      מי שלא מגיש תביעת חוב לא יוכל לבוא אליך בטענה לחוב טחרי ההפטר.
      חובתך לדאוג שיש לך ביד אסמכתא שכל הנושים קיבלו הודעה.
      המגמה לאחרונה לבן 25 עם חובות של מאה אלף לקבוע שישלם את כל החוב. הסבירות היא לפי יכולת ההשתכרות.
      הסדר נושים הוא כמו הפטר מבחינת הרישום הפיננסי.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il