תוקף צ'ק בטחון

  • צק בטחון
    לילית | 04/06/2017 17:04

    כשמשכירים דירה. אני מקבלת ערבות צק שעליו השוכרים רושמים "צק בטחון" .  איזה תוקף יש לצק כזה במקרה שיש לי תביעה נגד השוכר?

    • תוקף צ'ק בטחון
      עו"ד אלעד וייסטוך | 05/06/2017 16:36

      לילית שלום,

      את הצ'ק ניתן לממש במקרים ובתנאים המופיעים בהסכם השכירות.

      אנא שימי לב שהצ'ק אמור להיות ללא תאריך שכן ככל שמימוש הצ'ק יחול בחלוף חצי שנה מהתאריך הנקוב בו לא ניתן יהיה לעשות שימוש בצ'ק.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il