קיזוז הפסד הון מס שבח בשומות ישנות

  • קיזוז הפסד הון מס שבח
    מיכל | 26/09/2016 00:35

    בשנת 2010 אבא שלי נמנה בין היורשים לדירה, הבית נמכר בסכום גבוה וכל אחד קיבל את חלקו ושילם את החלק היחסי במס השבח שנדרש לתשלום, בדצמבר השנה יחלפו 6שנים ועל כן מעוניינת להגיש למס הכנסה טפסים לצורך קיזוז הריבית ששולמה , עם מה ניתן לבצע את הקיזוז ?? אבי גמלאי של צהל וכיום עובד כשכיר ,

    • קיזוז הפסד הון מס שבח בשומות ישנות

      שלום

      מאחר וציינת שחלפו 6 שנים ממועד הגשת השומות למס שבח , מדובר למעשה, בשומות שהתיישנו מבחינת המועדים שבחוק,

      לכן לא סביר שמנהל מס שבח יתיר כיום הפסדים שלא נדרשו בזמנו.

      בברכה,

      אריה בר און, עו"ד
      מנהל פורום דיני מיסים

      כנפי נשרים 24, ירושלים
      טל': 02-654-1515; מייל: arie.barone@gmail.com