האשמה בהתנהגות לא תקינה בעבודה

  • השמצה ופיטורין
    ענת | 27/07/2016 08:44

    אחרי 22 שנות עבודה עם קשישים הואשמתי בידי מטפלת חדשה בעבודה . במעשה אלים כלפיי קשיש. למותר לציין שלא היה ולא נברא.
    אין מצלמות במקום כך שלא יכולתי לבסס טענתי. במהלך שנות עבודתי מעולם לא נטען כדבר הזה. בשימוע לפני פיטורין נדחק הנושא הצידה ובמקומו עלה נושא של טון דיבור גבוה מצידי ואי אהבת הצוות אותי. פוטרתי. קיבלתי את זכויותיי במלואן אך פוטרתי
    האם יש לי עילה לתביעת דיבה.
    תודה

    • האשמה בהתנהגות לא תקינה בעבודה
      עו"ד גיל קראוס | 31/07/2016 18:23

      ערב טוב,

      השאלה באיזה פורום ובאיזה דרך זה נאמר. אם הדברים נאמרו על ידי העובדת לגורמים מסוימים בעבודה ואכן הדברים אינם נכונים, הרי שכעיקרון אפשר ועומדת לך עילת תביעה נגד אותה עובדת.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il