עיכוב הליכי פשיטת רגל לאור חקירה פלילית

  • עיכוב בהכרזה של פשיטת רגל
    אילן | 22/07/2016 15:56

    שלום רב..אני תחת צו כינוס כבר 30 חודש משלם את התשלום החודשי ומגיש דוחות. יש לי שתי נושים שהגישו נגדי תביעות חוב על כספים שניהלתי בעבורם בבורסה והפסדתי במפולת ( לאחר שהרויחו מספר שנים).  הם הגישו נגדי תלונה במשטרה על קבלת דבר במירמה ונחקרתי כבר לפני שלוש שנים ולא הוגש נגדי כתב אישום. התיק תקוע בפרקליטות . הבעיה שהשופטת מלחיצה את הפרקליטות לקבל החלטה סופית ובמקביל דוחה כל כמה חודשים את ההכרזה. חשוב להדגיש שאני מכחיש כל כוונה פלילית בקשר לעיניין של ניהול הכספים בבורסה והכל עיניין של הפסד במסחר בזמן מפולת.  השאלה שלי עד כמה השופטת יכולה למשוך את העיניין מה גם שהבנתי שגם היו מקרים עם עבירות פליליות חמורות שגם אותם חייבים הוכרזו בפושטי רגל..כמובן במקרה שלי אין אפילו כתב אישום. כאמור חלפו כבר 30 חודש מהצו כינוס.  תודה רבה לעונים

    • עיכוב הליכי פשיטת רגל לאור חקירה פלילית
      עו"ד טל פינק שליש | 25/07/2016 12:16

      אילן צהריים טובים

      מטרת בית המשפט בעיכוב ההליכים הינה לבדוק כי אין קשר בין ההליך הפלילי לבין יצירת החוב, על מנת לוודא תום לב.

      הייתי מגישה בקשה מפורטת בליווי תצהיר לבית המשפט ומציינת כי אין כל קשר בין שני הדברים וכי נגרם לך עיוות דין לאור העיכוב.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com