חובה להתנהל כדין בזמן הליך פשיטת הרגל

  • מנהל מיוחד
    שלום | 17/07/2016 03:40

    שלום  המנהל מיוחד  יכול לגלות שעבדתי משנת 2003עד 2006  בשני מקומות ממשלתיים שהרווחתי המון אבל לא מדווח לביטוח לאומי  רק עבודה אחת מדווחת עבדתי ב3 עבודות 20 שעות כל יום השאלה אם יוכל לעלות על זה או שהוא מסתפק מהדוח בביטוח לאומייי

    • חובה להתנהל כדין בזמן הליך פשיטת הרגל
      עו"ד טל פינק שליש | 18/07/2016 08:54

      בוקר טוב שלום,

      המנהל המיוחד יכול לקבל את כל המידע מהביטוח הלאומי.

      עם זאת, אני בספק אם יעניין את המנהל המיוחד אם דיווחת או לא דיווחת לביטוח לאומי בגין העבודות בעבר.....  כך שלא הייתי דואגת מזה.

      חשוב שבמהלך ניהול הליך פשיטת הרגל, תתנהל בצורה תקינה וחוקית על מנת שלא "ליפול" על דברים קטנים שיכולים להרוס את ההליך כולו.
      מזכירה לך את חובת ההתנהלות בתום לב בהליך אשר הינה תנאי סף לסיומו.

      בהצלחה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com