פשיטת רגל או הפטר בהוצאה לפועל

  • פשיטת רגל
    רחלי | 14/07/2016 10:30

    שלום, יש לי שאלה, אני אם חד הורית בת 37 לשני ילדים, יש לי המון חובות מגיל מאוד מאוד צעיר, אין לי חשבון בנק כבר שנים, אין לי אפשרות להוראת קבע או שום דבר דומה, אני עובדת בעבודה קבועה ויש לי משכורת טיפה מעל המינימום אני עובדת לפי שעה ומשתדלת לעבוד כמה שיותר שעות. שמעתי שיש הליך חדש של פשיטת רגל, השאלה שלי כאן היא מהו ההליך הזה בדיוק מה הוא בדיוק אומר והאם לקחת עורך דין שעושה את זה עולה הרבה כסף?

    • פשיטת רגל או הפטר בהוצאה לפועל
      עו"ד טל פינק שליש | 18/07/2016 08:50

      בוקר טוב רחלי,

      מאחר וציינת כי שמעת על הליך "חדש" אני מניחה כי את מתכוונת לחוק השמיטה אשר מאפשר הפטר בהוצאה לפועל ואשר הינו, יחסית, חדש.
      מדובר על הליך אשר מיועד לאנשים אשר נמצאים באיחוד תיקים בהוצאה לפועל לכל הפחות 3 שנים, ולא ציינת אם את באיחוד תיקים...

      אם את לא בהליך של איחוד תיקים, קיים תמיד הליך פשיטת הרגל המסורתי דרך בית המשפט המחוזי.
      מדובר על הליך אשר בסופו של יום ובכפוף לעמידה בתנאים של פקודת פשיטת הרגל, נמחקים החובות של האדם.

      מדובר בהליך מאוד מאוד יעיל ומומלץ לאנשים עם חובות, אשר מאפשר לך לצאת לדרך חדשה ובלי חובות.

      קחי בחשבון שגם אם יש עלות של שכר טרחה, הרי שאת מקבלת מחיקה של כל החובות שלך, ובאופן מוחלט, מדובר על מחיקת חובות בסכום משמעותית גבוה יותר מגובה שכר הטרחה אותו תשלמי, לכן זה, לדעתי, משתלם.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com