אפשר להקדים תשלומים כדי לקבל הפטר מהיר

  • עומרי
    עומרי | 14/07/2016 07:47

    שלום רציתי לדעת  אם תוכנית פירעון יוכלו לפרוס אותה ל10 שנים שאני אשלם 100  או 200 שקל בחודש  המילה אין כסף כנראה לא עובדת אצלהם   בית משפט או מנהל מיוחד  האם זה  אפשרי כי אין לא מוכן להתחיב לסכום שאני לא יעמוד בו סיימתי עם הבולשיט כמו שהיה בבנקים שלא מתיחסים  אם יש  או אין  גם נכה לא יכול ללכת זה סתם דוגמא  אני כבר  על סף התפוצצות מכל ההליך העלוב הזה  דוחקים יותר מידי לפינה שיבואו ישנו איתי יום אחד ברחוב בחום הזה

    • אפשר להקדים תשלומים כדי לקבל הפטר מהיר
      עו"ד טל פינק שליש | 18/07/2016 08:47

      בוקר טוב עומרי,

      עצם העובדה שהגעת לשלב תוכנית הפירעון מעיד כי אתה משקם את חייך ונמצא במסלול הנכון ליציאה מחובות ודרך חדשה.

      אין כל מניעה כי תוכנית פירעון תיפרס לשנים ארוכות כנגד תשלום חודשי נמוך יותר.
      הייתי מציעה לך לבקש להוסיף בתוכנית הפירעון סעיף אשר מאפשר לך להקדים תשלומים.... שתהייה את האופציה, אתה לא יכול לדעת מה צופן לך העתיד, ואולי תקבל עזרה או סכום כסף שיאפשר לך לסיים מוקדם יותר.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com