פושט רגל יכול לרכוש בית לאחר סיום ההליך

  • דירה על שמי לאחר פשיטת רגל
    אני | 12/07/2016 14:54

    שלום,

    בעבר הרחוק שלי היו לי חובות בגובה חצי מיליון ש"ח. לאחר הליך של פשיטת רגל, קיבלתי הפטר מלא מכל החובות (שכללו גם בנקים, משכנתא וכ"ו)

    היום קרוב משפחה רוצה לקנות לי דירה והיא תהיה על שמי. אין לי שום חוב לאף אחד מאז פשיטת הרגל. האם יכולה להיות בעיה אם פתאום יהיה בית על שמי?

    • פושט רגל יכול לרכוש בית לאחר סיום ההליך
      עו"ד טל פינק שליש | 18/07/2016 08:43

      בוקר טוב "אני" :)

      ככלל, אין כל מניעה כי יהיה נכס על שמך כעת לאחר מתן צו ההפטר.
      טרם העיסקה, הייתי מבצעת בדיקה מקיפה כי אין שום חוב/ספיח אשר לא טופל, דוגמת חוב מזונות, חוב לרשות המיסים, המרכז לגביית קנסות וכו', אשר לא נכללים בהפטר.

      בהצלחה בדרך החדשה :)

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com

      • תודה רבה!
        אני | 19/07/2016 18:58