המרת דת לקטין

  • המרת דת לקטין ללא אישור אב
    קאטיה | 01/07/2016 11:09

    אני אם חד הורית לילדה בת חודש וחצי. אבי הילדה אינו אזרח ישראלי וגם לא שוהה כאן, מגיע לפה מדי פעם כתייר. לאחר הלידה הוא חתם על טופס הצהרת אבהות במשרד הפנים, אך הם לא הכירו בו, שמרו אצלם את הטופס למקרה שנחליט לפתוח תיק של חיים משותפים. אני מצאת בעיצומו של תהליך גיור, לפני מספר ימים היה לי דיון סופי והדיינים סרבו לגייר את הילדה בטענה שצריך אישור אב. לא ברור לי מדוע צריך אישור שלו כאשר מדינת ישראל לא מכירה בו כאבי הילדה. הם הפנו אותי לבית משפט. האם יש משהו שניתן לעשות ללא פנייה לבית המפשט?

    • המרת דת לקטין
      עו"ד מיקי חשמונאי | 03/07/2016 23:31

      קטיה שלום,

      אין די פרטים בשאלה ולכן חשוב שתפני ליעוץ אישי אצל עו"ד.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת

      מנהלת פורום דיני משפחה

      שד' בת גלים 3, חיפה

      טל': 04-8517771; מייל: micky@m-law.co.il