הפטר מחוב מזונות לביטוח הלאומי

  • קבלת הפטר
    אלון | 24/06/2016 18:42

    היי מה קורה עם חוב מזונות לביטוח לאומי לאחר שמקבלים הפטר?החוב נכלל בתיקי הפשיטת רגל,ומרבית הכסף בתיק הולך בדין קדמה לבטוח לאומי..האם שאקבל הפטר עדיין יישארו לי עיקולים מביטוח לאומי?האם ניתן להגיע איתם להסדר לאחר שהם קיבלו מתיק הכינוס 80 אחוז מהכסף?האם לשם כך צריך עורך דין?
    תודה

    • הפטר מחוב מזונות לביטוח הלאומי
      עו"ד טל פינק שליש | 26/06/2016 14:08

      חוב המזונות אינו נכלל במסגרת ההפטר.
      ניתן להגיע להסדרים מול המל"ל לאחר ההפטר, ונכון לעשות כן.

      ישנן נסיבות חריגות בהן ניתן לקבל הפטר גם מחוב זה, בין היתר גיל הילדים, מצב סוציו אקונומי וכיוצא בזה.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com