קרן השתלמות

  • פדיון קרן השתלמות כפדיון לנושים
    מייכל | 24/05/2016 10:43

    שלום רב
    אמי נמצאת בהליכי פשיטת רגל כבר שלוש שנים. קיבלה לאחרונה הצעה מהנאמן לסגור את התשלומים תמורת סכום של כ 21,000 ש"ח שישולם בתשלומים או בתשלום אחד. בנוסף על מה שכבר שולם במשך שלוש שנים 500 ש"ח.
    בקרן ההשתלמות ישנו סכום של כ 23,000 ש"ח אותו ביקשה אימי למסור לקופת הכינוס תמורת סגירת התיק. עכשיו, במשרד הנאמן טוענים כי לא ידעו על קרן ההשתלמות וכי היה עליהם לקחת אותה בנוסף לתשלום של 21,000 ש"חובנוסף על מה ששולם
    אמי בת 67 לא בקו הבריייאות וכרגע ייצאה לגמלאות אין לה פנסיה רק קיצבה מביטוח לאומי . סך החובות שהייו לה 170 אלף ש"ח . חשוב לציין כי בקרן ההשתלמות יש הערת כונס ולכן תמוה בעיניי כי הנאמן טוען שלא ידע על קיומה של הקרן. האם ייתכן שיש הערת כונס בקרן והיא לא מופיעה בתיק של פשיטת הרגל? איך אפשר לצאת מהמצב הזה מבלי לשלם סכום כפול מההצעה? לאמא שלי אין כסף מעבר לכסף שיש בקרן ואין לה איך לשלם סכום נוסף

    • קרן השתלמות
      מייכל | 24/05/2016 20:40

      אשמח לתשובה כנראה בטעות לא קיבלתי תשובה