טענות ניאוף

  • דחוףףףף - טענת ניאוף בביד"ר
    מריה | 22/05/2016 18:47

    אני אישה חרדית. נשואה. אם ל 8 קטינים.

     תבעתי את בעלי בהליכי גירושין מבעלי בהליכים המתנהלים בביד"ר. מבימ"ש למשפחה ניתן לו צו הגנה ל-3 חודשים.

    בעלי הפעיל מעקב אחרי וצילם אותי ברכב השכן בשעת החשיכה. הוא מתכוון להציג את התמונות לביד"ר ולטעון שאני נואפת. מובן שזה לא נכון.

    איזה טיעונים אוכל לטעון להגנתי ואיך אוכל לתקוף את טענותיו?

    • טענות ניאוף
      עו"ד אמיר זבולון | 24/05/2016 13:44

      שלום,
      ראשית, אני מניח שיש לך עוד מספר עניינים המתנהלים בבית הדין.
      לעניין טענת הניאוף ניתן לטעון כי בשל מצוקה כספית וחסרון כיס השכן הסיע אותך וכי אין ביניכם שום קשר פרט לעובדה שהנכם שכנים. כמובן שהדבר לא ייראה בעין טובה.
      טיעוני נגד ניתן לכתוב לך כאן בלי סוף, הטיעון נגד המנצח צריך לעלות מהכרת התיק שלך. פני לעורך דין על מנת שייצג אותך בהליכים.

      בברכה,

      אמיר זבולון, עורך דין ומגשר
      מנהל פורום דיני משפחה

      רחוב דיזינגוף 130, תל אביב
      טלפון: 03-7365050; מייל amir@azlaw.co.il