הגשת תביעת חוב

  • חוב שהחייב לא דיווח שהוגשה לגביו תביעת חוב
    עו"ד צעיר | 23/03/2016 18:24

    שלום,
    החייב לא הצהיר על החוב כשנכנס להליך פשיטת רגל ולא שלח הודעה לנושה, אולם הנושה הגיש תביעת חוב על חוב שנוצר לפני צו הכינוס. האם במקרה שיינתן הפטר, ההפטר יחול גם על חוב זה או שצריך להגיש בקשה מיוחדת לבית המשפט לעניין חוב זה?
    האם כדאי מיוזמתנו להגיש בקשה לבית המשפט בעניין חוב זה או להמשיך כרגיל בהליך וההפטר יחול גם על החוב הזה כי הנושה הגיש תביעת חוב ככל הנושים (מדובר על חוב בסך 2000 אלפיים ש"ח בלבד).
    תודה רבה

    • הגשת תביעת חוב
      עו"ד משה שרגא | 25/03/2016 08:15

      היא הפעולה שיש עליכם לעשות.
      מה מטרת הבקשה המיוחדת?

      בברכה,

      משה שרגא, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל ופורום עורכי דין

      דרך מנחם בגין 65, ת"א
      טל': 077-5412650; מייל: ms@praklit.info