חברת אחזקה

  • חברת אחזקות
    נ | 31/07/2015 12:11

    שלום, יש לנו חברת ניהול אחזקות שאחראית על הבניין שלנו ועל כמה בניינים נוספים מסביב. בראש החברה יושב דייר שגר בבניין שלי. הפניות לחברה נעשות דרך המייל. לפני כמה ימים פניתי עקב רעשים נוראיים שהשערים (גדולים מברזל) של החניות גורמות שהם נפתחים ונסגרים. לא קיבלתי שום תגובה. במקרה פגשתי את האדון במעלית ואמרתי לו. התגובה שקיבלתי "כן כן, נראה מה עושים". עד היום לא טיפלו בזה. היום שלחתי פניה נוספת. מה עליי לעשות במקרה של חוסר טיפול במטרד הרעש? אני לא חושבת שהבנין הוא בתרבות הדיור

    • חברת אחזקה
      עו"ד יפית יוחפז | 02/08/2015 12:17

      שלום,

      קודם כל, יש לקרא את ההסכם מול חברת האחזקה ולבדוק האם יש הוראות ספציפיות בנוגע לפנייה לחברה ולפרק הזמן שניתן לחברה לתיקון.

      ככל שהחברה לא עומדת בהוראות ההסכם, ניתן לשלוח מכתב התראה על ידי עורך דין שמודיע לחברה כי ככל שהליקוי לא יתוקן תוך 7 ימים, תפנו לערכאות משפטיות.

      אם הליקוי לא יתוקן- ניתן להגיש תביעה לצו עשה שתורה לחברה לתקן את הליקוי.

      בברכה,
      עו"ד יפית יוחפז
      מנהלת פורום נדל"ן ודיני מקרקעין