עריכת צוואה

  • קיום צוואה
    אמא | 28/07/2015 20:48

    שלום,
    לי ולגרוש שלי יש שני ילדים. מגירושיו, שאחריי, יש ילדה נוספת.
    הוא רשם את צוואתו על שם בנותיי בלבד.
    1.   האם אם הילדה /הילדה  תוכל לערער על הצוואה אף על פי שרשומה על בנותיי בלבד? ומה צריך לציין בצוואה כדי שיכובד רצונו של המצווה?

    תודה

    • עריכת צוואה
      עו"ד אמיר זבולון | 29/07/2015 23:31

      שלום,
      מוטב במצב המתואר לערוך צוואה ובמסגרתה לציין כי הבת X אינה מקבלת דבר היות ו - Y .
      וכמו כן באם הבת X תדרוש ו/או תתבע ו/או תתנגד לקיום הצוואה אזי היא תקבל סך של 1 ש"ח בלבד מהעזבון.

      בברכה,

      עו"ד אמיר זבולון
      מנהל פורום דיני משפחה