הפטר בפשיטת רגל מסיבות רפואיות

  • פשיטת רגל - נכה 100%
    מלי | 23/05/2015 09:34

    שלום רב,

    הנני נכה 100% נפשית.

    אני רווקה מתגוררת בגפי בשכירות.

    כרגע אני מוגבלת אמצעים איחוד תיקים משלמת 150 בחודש זה כבר שנים.

    השאלה שלי:

    אם אתחיל בבקשה לפשיטת רגל, כמה זמן לוקח בפועל שאקבל הפטר פשיטת רגל סופי?!

    להזכיר אני נכה ולא עובדת שנים, האם הרשם/השופט יתחשב במצבי וייתן לי פשיטת רגל בהקדם, לאור מצבי שלא אחזור בעתיד לשוק העבודה?

    איני מסוגלת לעבוד...אין לי נכסים או כל רכוש בעל ערך, מתקיימת מקצבת ביטוח לאומי.

    אודה לך על תשובה.

    בברכה,

    מלי.

    • הפטר בפשיטת רגל מסיבות רפואיות
      עו"ד צבי וישנגרד | 24/05/2015 21:38

      מלי שלום, הרפרמה בפשיטת הרגל מאפשרת לחייבים הנמצאים במצב בו את תיארת את מצבך הרפואי( 100% נכות, חוסר יכול לעבוד, חסרת נכסים ומתקיימת מקצבת מל"ל) לקבל הפטר במועד הכרזתך כפשוטת רגל. בכל אופן זה לא יארך פחות מ 18 חודשים.

      רפואה שלמה ובשורות טובות