פושט רגל שבבעלותו רכבים

  • מכירת רכב מעוקל-האם עלול לפגוע בפשיטת רגל?
    אנונימי | 06/10/2014 14:18

    שלום,

    יש לי 2 רכבים שהוטל עליהם עיקול, אבל הם כבר לא ברשותי כי מכרתי אותם. עכשיו מופיע במשרד הרישוי שהם על שמי.

    חוץ מזה אין לי רכוש.

    האם אני יכול ללכת לפשיטת רגל?

    האם יכולים לעשות בעיות בגלל שמכרתי את הרכב בזמן שיש עיקול?

    • פושט רגל שבבעלותו רכבים
      עו"ד טל פינק שליש | 12/10/2014 13:19

      לא ברור כיצד מכרת את הרכב בזמן עיקול.

      יש לבחון את הנסיבות, לבדוק מתי היתה מכירת הרכבים ולאן נכנסו הכספים ובהתאם למועדים, בעיקר, להחליט לעניין פשיטת הרגל.

      באופן כללי ואם יש לך תשובות הגיוניות לשאלות, לא נראה כי הדבר מונע את  פשיטת הרגל.

      כמובן שיש צורך להתייחס ולהצהיר על כך במסגרת ההליך, בין היתר לצרף מסמכים ו/או תצהירים רלוונטיים.

      טל פינק שליש, עו"ד

      מנהלת הפורום