התנגדות לתוכנית

  • שלום רב. הרעת תנאי מגורים בתמא. בעוד כשנה אאלץ
    גלי | 28/08/2014 23:52

     לפנות את דירתי למשך שנתיים במסגרת תמא. יש לי דירה מאוד קטנה (36 מ'' - אני בחורה צנועה)

    התמא הזה לא מעניין אותי ומעולם לא רציתי בו, זו טירחה כבדה מאוד בשבילי בפרט שעלי לפנות את דירתי (עברתי בחיי הרבה דירות שכורות)

    לא היתה לי ברירה כי רוב הדיירים חתמו

    לפני שחתמתי הופעל עלי לחץ לחתום ע''י 3 עורכי-דין - (המשרד שמייצג) כמו למשל:

    את האחרונה שלא חתמת, אנחנו רוצים להתחיל ועוד..

    ביקשתי שידיד עו''ד (נזיקין) יהיה נוכח אך זה לא הסתדר

    לאחר החתימה הסתבר לי:

    1.  שלא אקבל 2 כיווני אוויר מנוגדים בסלון (כפי שיש לי עכשיו) - אלא כיוונים אנכיים (מקווה שהובנתי)  נאמר לי שהוסבר לי

    זה נכון אך המשמעות לא הוסברה לי

    2.  לא יהיה חלון בשירותים בקיר חיצוני (כפי שיש לי עכשיו) נאמר לי שכיום ניתן להתגבר על זה. בקיצור מרחו אותי בנושא של החלון

    רוצה לציין שאמנם אקבל דירה יותר גדולה אך אוויר יותר חשוב לי בפרט ברמת גן הצפופה.

    דיברתי איתם (במיילים) והעו''ד שהחתים אותי ענה לי מאוד לא יפה:כמו למשל:

    הקדשנו לך המון זמן, שאלת את 30 השאלות שהכנת מראש. הוא ספר (!!)  ועוד דברים לא מכובדים

    מה ניתן לעשות במקרה כזה. אוויר זה הדבר הכי חשוב לי.  אני מאוד כועסת

    תודה רבה

    • התנגדות לתוכנית
      עו"ד גילי לוי | 07/09/2014 14:54

      גלי שלום,

      היות וחתמת על ההסכם, המצבקצת סבוך מהרגיל. כעקרון, ניתן להתנגד לתוכנית בעת פרסום התוכנית ע"י הוועדה המקומית. אולם כאמור, היות וחתמת על ההסכם יש בכך טעם לפגם. חשוב לבדוק - האם הוצגה לך הסקיצה המתוכננת במסגרת החתימה שלך על ההסכם? ככל שכן, האם חלו בה שינויים נכון למועד הזה?

      בברכה,

      גילי לוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38
      יפת, לוי ושות' - משרד עורכי דיון ונוטריון

      • תודה לך. הוצגו לי רק שרטוטים ראשוניים קטנים בגודל
        גלי | 08/09/2014 01:14

         A4. (גודל רגיל) לא הוצג לי שרטוט רגיל של דירה (גדול כזה של אדריכל)  נאמר לי שיוצג בהמשך.

        כלום לא הוסבר לי על החלון בשירותים. אני גיליתי בעצמי ע''פ השרטוט הקטן הראשוני

        לגבי כיווני האוויר בסלון הוסבר לי אך לא הוסברה לי המשמעות שבעצם לא תהיה זרימת אוויר

        האם שרטוטים אלה על A4 תופסים או שאין להם תוקף

        תודה

        • ועוד דבר. התכנית לא פורסמה ע''י ועדה מקומית. מה
          גלי | 08/09/2014 03:58

          זאת ועדה מקומית

          תודה