תמ"א 38 - טענת התנגדות

  • טענת התנגדות מבוססת מספיק
    הילה | 20/08/2014 16:33

    אנו משפחה אחת המתנגדת לביצוע הפרוייקט, הבנו שאם אין טענה מבוססת מספיק עלול המפקח כן לאשר את הפרוייקט.
    הסיבה שאנו מתנגדים היא שאין לנו עניין בהשבחת הנכס וטוב לנו במצב הנוכחי ללא כאבי ראש נוספים. איזו טענה ניתן להעלות בפני המפקח על מנת שיקבל אותה ולא יאשר את ביצוע הפרוייקט?? מצבינו הכלכלי קשה מאוד ואנו מעוניינים לשמור על הדבר היחידי שיש לנו בחיים וזה הבית שלנו והביטחון שלנו.

    תודה מראש
    הילה

    • תמ"א 38 - טענת התנגדות
      עו"ד אילן הלוי | 20/08/2014 17:26

      שלום הילה!

      זו לא סיבה טובה להתנגד לפרויקט שמטרתו העיקרית היא חיזוק המבנים מפני רעידות אדמה ואולי גם הוספת ממ"ד והתחדשות עירונית.

      בשורה התחתונה את אמורה להרוויח מהפרויקט ואם המצב הכלכלי לא טוב (מאחל לכם שישתפר ותדעו רק טוב) אז את צריכה לנצל את ההזדמנות וללכת על הפרויקט שיעלה את ערך הדירה. בעצם - מה שמפריע לך הוא החשש שמשהוא לא ילך בסדר בפרויקט ותשארו בלי כלום. חששות כאלו אמורים להפתר במסגרת בטחונות בהסכ. אני מציע כי תבקשי מעורך דין הפרויקט שיבהיר לך מה הבטחונות הקיימים בהסכם.

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      • עו''ד אילן, בבקשה תציע לי סיבה שהיא כן טובה
        הילה | 20/08/2014 18:55

        אני לא מעוניינת בפרוייקט, לא מעוניינת להשביח את ערך הנכס ולא יכולה להשקיע מזמני בזה כעת.

        אנא , הצע לי טיעון טוב להתנגדות לפרוייקט

        תודה