תמ"א 38 - תחילת דרך

  • פרויקט תמ"א 38 בבניין בירושלים
    רן | 28/05/2014 14:24

    שלום רב,
    יזם הפרויקט מבקש להחתים אותנו (בעלי הדירות) על מסמך ראשוני ובו חתימת 66% מבעלי הדירות בבניין כדי שיוכל להתחיל לטענתו בבדיקות היתכנות ראשוניות מול העיריה ומול גורמים נוספים. החתימה היא בלעדית ובלתי חוזרת לתקופה של 12 חודשים ובעצם החתימה על המסמך אנו נותנים לו למעשה הסכמה לביצוע הפרויקט בבניין.
    האם לא מוקדם לתת הסכמה גורפת לביצוע הפרויקט?אשמח לדעתך.
    דבר נוסף,
    מחפשים עו"ד ירושלמי המתמחה בתחום לליווי הפרויקט, אשמח אם תוכל להפנות אותי לאחד כזה.
    האם שכרו צריך להיות משולם ע"י היזם?
    תודה לתשובה,
    רן

    • תמ"א 38 - תחילת דרך
      עו"ד אילן הלוי | 29/05/2014 13:14

      רן שלום!

      לא ממליץ לחתום על שום מסמך בשלב זה בודאי שלא עד שעורך דין מטעמכם יוכל לבדוק אותו.

      שכר עורך הדין צריך להיות משולם על ידי היזם. אני מניח שתמצאו עורך דין שיתאפק ויתחיל בעבודה עד לאישור היזם. לא ניתן להמליץ על עורך דין על גבי הפורום.

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      • המשך,
        רן | 29/05/2014 13:24

        שלום עו"ד הלוי ותודה לתגובה.
        מישהו ממנהלי הפורום ירושלמי?