תמ"א 38 - שיפוץ במהלך התמ"א

  • שיפוץ במהלך תמ"א
    אורי | 18/02/2014 15:52

    במסגרת הסכם התמ"א, התחייבתי שלא להכניס בעלי מקצוע חיצוניים לבצע שיפוץ בדירתי. יש לי אפשרות להשתמש רק בשירותיו של הקבלן המבצע.

    אני במקצועי אינסטלטור וברצוני לבצע במהלך התמ"א עבודות להחלפת הצנרת בביתי.
    האם ביצוע עבודות על ידי (אני בעל מקצוע אולם זו דירתי הפרטית ואיני מקבל תשלום על כך כמובן), מהוות הפרה של ההסכם? או שיש באפשרותי לבצע עבודות פרטיות בעצמי?

    • תמ"א 38 - שיפוץ במהלך התמ"א
      עו"ד אילן הלוי | 19/02/2014 10:19

      שלום אורי!

      חשוב לקרוא את הנוסח המדויק של ההתחייבות. אם אכן מדובר על הכנסת בעלי מקצוע אחרים אז זה לא חל עליך ואתה בודאי יכול לבצע תיקונים לעצמך בדירה.

      אגב- אני מניח שבכל מקרה הם התכוונו שלא תכניס בעלי מקצוע נוספים  במהלך ביצוע העבודות. אם העבודות עדין לא התחילו אז בכלל אני לא רואה כל מניעה.

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38