תמ"א 38 - ליווי פיננסי

  • תמ"א 38 ליווי פיננסי
    יוסי | 21/11/2013 22:24

    הבניין נמצא בתמ"א כחצי שנה הייזם רוצה שנחתום על טפסי לווי פיננסי בפועל מישכון של תת חלקה של כול דייר בשני בניינים צמודים (32 דירות קיימות בניה של 12 דירות בשני בניינים סה"כ ) .החתימה היא על טפסי משכנתא על שם  כול דייר בנפרד ע"ס 40,000,000 ש"ח (ארבעים מיליון שקלים) ללא תאריך סיום .הסכום הרבה מעבר לסכום הפרויקט .מה הסיכון בחתימה על מסמכי משכנתא של הבנק במידה והייזם לא יעמוד בהתחיבויותיו ?כמו כן האם הבנק יכול לממש את דירתנו לתשלום החוב.

    • תמ"א 38 - ליווי פיננסי
      עו"ד אילן הלוי | 24/11/2013 10:13

      שלום יוסי!

      זה יהיה לא רציני לענות לך על השאלה ככה. צריך לבדוק היטב את המסמכים שקיבלתם לחתימה וגם את הוראות ההסכם שנחתם מולכם. אני מניח כי לדיירים היה עורך דין שיצג אותם. אני ממליץ לפנות אליו שיאשר לכם כי ניתן לחתום על המסמכים הנ"ל

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38