תמ"א 38 - עו"ד

  • חוזה תמ"א
    מיליה | 19/11/2013 07:26

    שלום רב,
    אחדד את שאלתי ברשותכם.
    בבניין 6 דירות 2 מתוכן שלנו.
    הדיירים מסתפקים בעו"ד מבעלי הדירות (משכיר דירה בבניין שלנו שאינו מומחה לחוזי תמ"א 38.) לדעתינו עו"ד  המתמחה בענייני תמ"א 38 חייב לראות ולהיות אחראי על חוזה מסוג זה.
    שאר הדיירים אומרים: החוזה הקיים טוב , אם אתם רוצים עשו זאת באופן פרטי.
    האם יכולים לחייב אותנן לחתום על חוזה כזה?
    האם אנו יכולים לדרוש מהדיירים לקחת עו"ד המומחה לענייני תמ"א?
    בבקשה תשובתכם.
    תודה

    • תמ"א 38 - עו"ד
      עו"ד אילן הלוי | 19/11/2013 13:54

      בודאי רצוי שעו"ד המיצג אותכם יהיה כזה שיש לו ידע ונסיון בתחום. אני מבין ש- 4 בעלי הדירות האחרים בחרו עו"ד שלא לטעמכם. את אותו עו"ד מממן היזם. אני מציע כי תפנו ליזם ותבקשו ממנו מימון גם לעורך דין מטעמכם רק לצורך בדיקת ההסכם. רוב הסיכויים שיסרב אבל לא עולה כסף לנסות. אתם כמובן גם יכולים למממן עו"ד שיעבור על סעיפי ההסכם ויעיר את הערותיו.   מעבר לכך - אם אתם לא שלמים עם ההסכם תמיד אפשר לא לחתום עליו.

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38