תמ"א 38 - קיצוץ בתמורות

  • שינוי חד צדדי של התמורה המוסכמת
    יעקב ב. | 23/10/2013 11:05

    חלפו שנתיים מחתימת הסכם עם היזם. עתה נתבשר אחד הדיירים שהושג היתר בניה ותקבע פגישה להצגת המצב הנוכחי. יש שמועות שיקוצצו התמורות לדיירים - הפחתה בשטחים הנוספים שהובטחו וכד'.
    האם תרחיש כזה קורה ומקובל? האם ניתן להתנגד לו ובאילו תנאים? האם לבדוק כבר עתה או להמתין לישיבה האמורה?

    • תמ"א 38 - קיצוץ בתמורות
      עו"ד אילן הלוי | 24/10/2013 10:08

      יעקב שלום!

      למה כבר לדאוג. תמתינו ותשמעו. תראו מה הפערים בין מה שמציגים לכם עכשיו ובין מה שהובטח בהסכם.
      גם אם יש פער- יכול להיות שזה המקסימום שאפשר לתת לכם. צריך להבין שבשנתיים האלו היזם נכנס כנראה לעומק לגבי הבקשה להיתר בניה וכנראה מה שיציג לכם עכשיו זה הדבר האמיתי, כלומר- מה שבאמת אפשר לעשות. לכן גם אם יש פער לא הייתי פוסל את זה על הסף אלא בודק וראוה האם עדין העסקה טובה מבחינתכם.

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38