כיצד ניתן להגיש תביעה קטנה נגד חברת אורנג' במקרה של בעיות קליטה והחזר כספי?
תביעה קטנה כנגד אורנג'
שני בן חמו
11/03/12
אני לקוחה 3 שנים בחברה ובחצי שנה האחרונה אני סובלת מבעיות קליטה, תיקנתי את המכשיר בחברה והבעיה עדיין קיימת, פניתי לפני שלושה חודשים לאורנג' והפתרון שלהם לבעיה הוא להתקין בביתי ריפיטר (מגבר קליטה) תוך חתימה שלי על חוזה בו אני מחוייבת לכל תקלה במכשיר, הרשאה לקידוח והעברת כבלים למיניהם ואני מסרבת להתחייב עבורו. האפשרות היחידה שלי לדבר בטלפון היא באמצעות אוזנייה כאשר המכשיר במקום אחד ואי אפשר לנוע ולדבר עם המכשיר.בנוסף אורנג' חייבו אותי על אי החזרת מכשיר מושאל למרות שהחזרתי ודיברתי איתם כמה פעמים כדי לבדוק שמופיע להם שהחזרתי כשהתקשרתי אליהם הבוקר הם ניתקו לי את הטלפון.הם כל הזמן צוחקים לי בפרצוף וכל נציג מוסר לי מידע שונה מקודמיו, מעבירים אותי מנציג לנציג וממחלקה למחלקה.שלחתי לפניות הציבור של אורנג' וללשכת המנכל שלהם מכתב ואני מחכה לתשובה מהם.אני דורשת החזר כספי עבור כל הזמן בו התלוננתי על הקליטה והם לא מטפלים בה למרות שנעשה שימוש בחלק מהחבילה באמצעות אזנייה ועמידה במקום אחד והחזר כספי עבור החיוב של המכשיר המושאל.אם אורנג' לא יטפלו בכך האם ניתן לתבוע? חוץ מהמכתב ששלחתי לחברה אין לי הוכחות, את הכל שומעים בהקלטות.האם ניתן להתבסס על ההקלטות?
ודאי שאפשר לתבוע - ואף רצוי לאור התנהלותם
עו"ד דורון תמיר
11/03/12
אי קיום חוזה בין ספק ללקוח היא עילה ברורה לתביעה ואף ולתביעה ייצוגית ולפי התיאור שלך את רשאית לתבוע אותם . הם הבטיחו לך תקשורת סלולארית וקיבלת מהם בקושי תקשורת קווית.קחי בחשבון שבתי המשפט בד"כ נוטים לתת משקל לכך שהתובע לעיתים קרובות חסר את האמצעים להקליט שיחות ואו לתעד דברים ודורש מהחברות הנתבעות לספק ראיות מסודרות למה שהם טוענים.
הגשת תביעה מנהלית נגד חברת תקשורת - ייעוץ
מיכאלי
11/03/12
שלום,ברצוני להגיש תביעה מנהלית נגד חברת אורנג׳, ולפני שאני עושה זאת ברצוני לדעת איך מכון לעשות זאת.בקצרה, לפני כשנה וחצי החזרתי לחברה מכשיר שבגינו החברה הייתה אמורה להפסיק לגבות תשלומים חודשיים ( כחלק מחבילת התנסות ) בפועל כשהחזרתי את המכשיר והנציג. זיכתה אותי ( יש לי את הקבלה) אורנג׳ המשיכו להוריד תשלומים חודשיים. כשראיתי שממשיכים להוריד פניתי לחברה והם אמרו שישלחו אלי צ׳ק על כל הסכום כהחזר, בפועל הצ׳ק לא הגיעה עד היום, וכאשר אני מתקשר כל פעם אומרים שהפעם יגיע ... לפני כשבוע ניסיתי שוב והפעם ביקשתי לדבר עם נציגה בכירה,פתחה פניה והיא הייתה אמורה לחזור תוך 24 שעות, בפועל לא דיברו איתי עד היום , עברו כבר 4 ימי עבודה. עכשיו שוב דיברתי והנציג אמר שרשום שהיא ניסתה לדבר איתי והפניה נמצאת בבירור, אך בפועל היא לא התקשרה ואם כן אז אפילו לא השאירה הודעה. קולית.לי נמאס לרוץ שנה וחצי כדי לקבל את כספי בחזרה שבזמן הזה הכסף מאבד מערכו ואני אמור לרוץ אחרי החברה. השאלה שלי האם לדעתכם יש אפשרות להגיש תביעה מנהלית או אחרת? ואם כן, אז איך עושים זאת?
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי