מהן זכויותיי במקרה של מכשיר טלפון פגום לאחר קנייה?

|

מכשיר טלפון פגום

ג'ני 24/01/11
קניתי ב30.12 מכשיר טלפון יוקרתי בחנות פרטית. לאחר שבוע בדיוק המכשיר נכבה ללא אפשרות להדליק שוב. הגעתי לחנות, ולאחר בדיקה ותיקון קטן שהם עשו קיבלתי את המכשיר חזרה במצב תקין. בעוד שבוע בדיוק (היום ה14 לקניה) המכשיר שוב נכבה, כאשר הגעת לחנות האמר לי שיש בעיה במערכת הפעלה והם משאירים אותו לבדיקה. אחרי כמה ימים יצרתי עימם קשר ותשןבה שקיבלתי היא שכפי שנראה להם הנזק נגרם על ידי, אך ינסו לתקן אותו. ציינתי שלא עשיתי שום דבר שיכול לגרום לנזק למערכת הפעלה של המכשיר, וסיכמתי איתם שיעשו עוד בדיקה. נכון להיום, המכשיר כבר שבועיים אצלם, וכשדיברתי איתם טענו ששלחו אותו לספק לבדיקה.
אני לא יודעת מה לעשות, תשלום ראשון כבר ירד, על הכסף שילמתי אני לא מוכנה לוותר. מה זכויות שלי פה? ניתן לדרוש לבטל עיסקה? או מכשיר חדש?

מוצר פגום

עו"ד א. אהרונוב 25/01/11
ג'ני שלום,

בנסיבות שתיארת כדאי לפנות אליהם בכתב ולדרוש פיתרון מלא של הבעיה תוך מספר ימים קצוב. פיתרון מלא, לטעמי הוא ביטול העסקה או אספקת מכשיר חדש. באם הם לא 'יישרו קו', תוכלי לפנות לבימ"ש. עליך לקחת בחשבון שבאם הם יצליחו להוכיח שהנזק נגרם על-ידך, את עלולה להפסיד בתביעה.

שיהיה בהצלחה.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן