האם מוסך יכול לתקן רכב ללא אישור בעליו, גם אם מדובר בבטיחות?

|

תיקון רכב ללאישור

מוטי 22/06/09
היום עברתי טיפול רגיל במוסך מורשה מטעם החברה שבה קניתי את רכבי . לפני תחילת הטיפול ביקשתי שלא לעשות שום דבר מעבר לטיפול ואם כן יש לשאול אותי מראש.
לאחר המתנה סבירה הצצתי לראות מה קורה עם רכב וגיליתי שהמוסך החל בהחלפת מנגון בלם היד עקב קריאה לתיקון שהם ערכו , לשאלתי לפשר הדבר ובקשתי שיפסיקו הם סירבו ואמרו לי שהמוסך והחברה אחראים בדין והיה ואעשה תאונה הקשורה לבלם היד ונושא זה מעוגן בחוק ושלא משנה שאני בעל הרכב .
אם זה נכון ומעוגן בחוק אבקש לדעת היכן זה כתוב .המטרה שלי היא לא תביעה אלא צדק והתיחסות הוגנת אליי כלקוח בעל רכוש שהחברה מחליטה לעשות משהו היא צריכה להיועץ בי

תיקון רכב

עו"ד יקי רנד מנהל 26/06/09
אינני מכיר חובה חוקית המוטלת על מוסך, לתקן רכבו של לקוח בניגוד לרצונו.
נכון הדבר, כי המוסך צריך ליידע אותך אודות הליקוי, ולהזהירך כי הרכב איננו בטיחותי, אולם לך נתונה הזכות להחליט האם לתקן, והיכן, ועל כן אינני יכול לקבל עמדת המוסך.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

המלך ג'ורג' 38, תל אביב

03-5180177

office@randlaw.co.il

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן