מה המשמעות של תיק משטרה סגור על הטרדה עבור כהונה בחברה ציבורית?

|

משמעות תיק משטרה על הטרדה ע"י מתקן בזק

ש 25/05/13
שלום רב,מה המשמעות של תיק במשטרה מהסוג הנ"ל שנסגר מחוסר עניין לציבור.העלילו עליי.האם זה יכול למנוע ממני לשמש כדירקטוריון בחברה ציבורית?לשמש מנכ"ל של חברה ציבורית?בברכה.

מי יכול לקבל מידע בדבר תיקים סגורים.

עו"ד אמיר מורשתי 25/05/13
מידע על תיקים סגורים ( לרבות סגירת תיק בהסדר לפי התיקון החדש ) לא יימסר אלא למעט מאוד גופים המפורטים בתוספת השלישית לחוק המרשם הפלילי ותקנת השבים, ביניהם היועץ המשפטי לממשלה, המוסד, שב"כ, קצין מבחן ומחלקת ביטחון שדה.
רישום על תיק סגור לא אמור להגיע להשפיע על סיכוייך להתמנות למנכ"ל חברה ציבורית ו/או להיות חבר דריקטוריון.
למעשה כדאי לך לקרוא את סעיף 14+19 לחוק המרשם הפלילי ותקנת השבים אשר ממנו עולה, כי אפילו אם הייתה לך הרשעה וההרשעה התיישנה, הרי שהמידע הזה לא יובא בחשבון בין שיקוליו של מי שהיה זכאי לקבלו אילולא ההתיישנות ( ראה בהקשר שלך גם סעיפים 7+ 8)
מקווה שהייתי לך לעזר
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן