האם ניתן להמיר דוח על נסיעה קצרה בשול באזהרה?

|

דוח על נסיעה קצרה בשול

סמי 05/02/20
הי,
קיבלתי דוח בעקבות נסיעה קצרה בשול בהשתלבות של כביש 65 עם כביש 4. נסעתי ממזרח וברצותי לפנות ימינה לכיוון צומת פל ים נסעתי נסיעה קצרה בשול כדי לא להמתין ברמזור.
שוטר לא עצר אותי אלא כנראה צילם והדוח הגיע בדואר. לא התנערתי מאשמה ושלחתי בפניית אזרחים למשטרת התנועה דרך האתר באינטרנט בקשה להמרה לאזהרה כיוון שלא היו לי עברות בשנים האחרונות. לא פירטתי על הכוונה לפנות ימינה פשוט במלל קצר ביקשתי להמיר לאזהרה.
קיבלתי תשובה שלילית ונאמר שגם מי שעומד בקריטריוני סף לא מקנה לו את הזכות להמרה וזה נתון לשיקולי התובע על פי מכלול הנסיבות.
אני מחשיב עצמי כנהג נורמטיבי, האם לשלוח פנייה נוספת עם פירוט יותר גדול בתקווה להקלה בעונש או לשלם את ה-750 ש"ח קנס + ה-6 נקודות. או בכלל לבקש להישפט ונראה מה יהיה?
תודה,
סמי.

נסיעה קצרה בשול- האם ניתן להמיר באזהרה

אורית כהן 05/02/20

סמי שלום,

לצערי אינני אשת בשורות, ומדוע?

נסיעה על השול נמצאת בין רשימת העבירות שלא ניתן להמירן באזהרה.

ממליצה לך לראות את התמונה, ובמידה ואתה נראה בוודאות על השול, אינני ממליצה לך לנהל התיק אלא לשלם הדו"ח ולספוג הנקודות.


תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן