כיצד ניתן לרשום עסקה עם חתימות דיגיטליות של עוה"ד של המוכר והקונה?
עו"ד לילך בבקשה תעני
דביר
31/05/19
לילך היקרה והמקצועית, כתבת לי התייחסות לגבי חתימה דיגיטלית על שטר מכר אבל אחדד את השאלה, אם עוהד של המוכר זיהה אותו וחתם פיזית על השטר חותמת עוהד של המוכר, וכך עוהד של הקונה שמאמת את הקונה?
האם ברישום העסקה עוהד של הקונה יכול לרשום אותה עם הכרטיס החכם שלו? אני רטוצה לוודא כדי שלא יהיו בעיות ברישום ולא מצאתי על כך מענה. תודה רבה.
האם ברישום העסקה עוהד של הקונה יכול לרשום אותה עם הכרטיס החכם שלו? אני רטוצה לוודא כדי שלא יהיו בעיות ברישום ולא מצאתי על כך מענה. תודה רבה.
שרשרת חתימות אלקטרוניות
עו"ד לילך עתני
מנהלת
05/06/19
שלום דביר,
על עוה"ד של המוכר, אשר אימת בחתימתו את חתימת המוכר וכן על עוה"ד של הקונה אשא אימת את חתימת הקונה לחתום את השטר בחתימתם הדיגיטלית כך שיהיו עליו 2 חתימות אלקטרוניות.
כל עוד לא נשברת שרשרת החתימות, כלומר השטר החתום מועבר רק באמצעים דיגיטליים ולא מודפס יוכל עוה"ד של הקונה לרשום את העסקה.
האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי
