כיצד עובדת הוראה יכולה להבטיח את זכאותה לקרן השתלמות?

|

עובדת הוראה

מרוה 03/05/18
שלום רב,
השאלה שלי היא כזאת, עובדת הוראה שמועסקת על ידי רשות מקומית, עירייה,  כאשר היא הופכת להיות זכאית לקרן השתלמות, האם היא צריכה לפנות לרשות מקומית ולבקש לצרף אותה לקרן השתלמות, או המעסיק שהוא הרשות מקומית צריכה להודיע לעובדת ההוראה בדבר זכאותה ולצרף אותה לקרן השתלמות??
שאלה שנייה: במידה ואותה עובדת הוראה לא צורפה לקרן השתלמות במהלך 3 שנים, למרות שהיא זכאית, האם על העירייה לפצות אותה ולשלם לה את ההפרשות שלא בוצעו במהלך ה- 3 שנים??
נא לציין את הסעיפים הרלוונטיים בתשובה. 

הפרשה לקרן השתלמות עובדת הוראה

עו"ד לילך אקרמן מנהלת 06/05/18
שלום רב,

ברמת העיקרון זו אחריות המעסיק לדאוג לתשלום התנאים בהתאם להוראות הרלוונטיות ( צו, הסכם, הסכם קיבוצי) , במידה והמעסיק לא שילם כנדרש אז עליו לשלם רטרואקטיבית כל עוד אין התיישנות.

באשר לסעיפי חוק ופסיקה- איננו נותנים הפניה לכאלה בפורום שכן יש לבצע בדיקה פרטנית על מנת לדעת מה נכון במקרה זה

בברכה,



לילך אקרמן, עו"ד 


מנהלת פורום דיני עבודה



העמק 52, כפר יונה

טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן