האם יש לי עילת תביעה נגד דיירת מתנכלת בבניין?

|

דיירת מתנכלת

אמיר 28/07/14
שלום רב

אשמח מאוד מאוד מאוד לעזרה.



אני ואשתי מתגוררים ביחידת דיור . לצערנו הרב יש לנו דיירת בבניין שהיא גם ראש הוועד. הדיירת הזאת פשוט מציקה לדיירים שמשכירים על בסיס קבוע.

לדוגמה: היא הזמינה לנו מכבי אש ביום העצמאות כאשר עשינו על האש בגינה של הבניין. הכבאים הלכו כלעומת שבאו. לטענתה היא הריחה נפט או בנזין. הדבר הזה העיב עלינו מאוד וגרם לנו לעגמת נפש.



בנוסף היא נוטה לקרוא לדיירים "דיירים חוליגנים" והיא משתמשת בכותרת זה בהודעות שהיא משאירה מדי פעם.



היום היא דרשה שנוציא את האופניים מהמקלט בטענה שהיא "מודאגת" מהמצב הביטחוני. בפועל יש עוד זוגות אופניים ומקרר, ועוד ציוד נוסף.



כל פעם ובכל הזדמנות היא מחפשת איך להציק ואיך להיטפל אלינו. לא רק לי ולאשתי אלא גם לדיירים נוספים.



האם יש לי עילת תביעה כלשהי נגדה?

משטרה לא יכולה לעשות כלום. העירייה אותו הדבר.

נשאר לי רק לבדוק אפשרות של פנייה לבתי המשפט. כמובן בלית ברירה.



אשמח מאוד מאוד מאוד לעזרה.

נ.ב. כבר ניסינו דרכים להתעלם ממנה אך ללא הועיל. אנו מתגוררים בדירה כבר יותר מ-5 שנים ואנחנו לא מתכוונים לעזוב רק בגלל שהיא נטפלת אלינו.

נשמח לעזרה

שכחתי להוסיף שאנחנו מרגישים דיירים

אמיר 28/07/14
סוג ב". וש-מפלים אותנו לרעה.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

שכנה בעייתית

עו"ד מור יהודה 29/07/14
אמיר שלום,

ציינת כי המשטרה לא התערבה. מדוע? באיזה טענה?



בגדול, הייתי ממליצה שתנסו פשוט להתעלם. אם זה יגיע לפסים של פגיעה ברכושכם כמו לדוג' אם השכנה תוציא את האופניים מחוץ למקלט, אז תוכלו לפנות למשטרה ולהתלונן על מקרה שיש בו "בשר".



אני מבינה את הבעייתיות שלכם אבל בימ"ש לתביעות קטנות לא יתן לכם את הפתרון. 

אתם יכולים לפנות לבימ"ש השלום ולבקש להוציא כנגד השכנה צו לפי חוק למניעת הטרדה מאיימת. לצורך הגשת הבקשה לבימ"ש אין לכם צורך בעו"ד ואני מציעה שתקרא באינטרנט ואפילו תתייעץ עם מזכירות ביהמ"ש לגבי המסמכים הרלוונטיים. 

תוכלו לצרף כל מיני מכתבים ו/או הודעות שהופנו אליכם. 

אם הצו יופר, ניתן יהיה להגיש תלונה במשטרה אשר תעצור את המפר. 



ליבי אתכם, מכירה את הבעיה באופן אישי. 



בהצלחה. 


תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן