מדוע המוסד לא שולח מכתבי דרישה בדואר אלקטרוני?

|

תחבולות ביטוח לאומי או חלמאות

ישראל 15/08/17
שלום רב,
הגשתי בקשה להבטחת הכנסה לאחר ששופטת הפנתה אותי.
הם מבקשים בטופס כתובת מייל אז נתתי.
במסגרת מאמציהם למרר את חיי המבקשים הם שולחים בסמס שהם שולחים אלי מסמכים לדרישה אלא שאת המסמכים הם שולחים בדואר הראשי כך שאלי יגיעו המסמכים רק כעבור שבועיים.
זה לא טמטום?אני פונה למוקד ביטוח לאומי והם מסרבים לשלוח אלי את הדרישה במייל.
אני רוצה לכתוב ספר על ביטוח לאומי ומעלליו לגבי ולגבי אימי שתחייה ולגבי אבי שנפטר מהתעללות והחוצפנים האלה לא רק שהתעלמו כליל מההתעללות של מטפל במסגרת שעות ביטוח לאומי אלא גם מנעו ממני כבר ב 2015 בקשה של הבטחת קצבת נכות או הבטחת הכנסה בטענה שאני לא המצאתי להם צו ירושה.הם גרמו לחי לשינאה עזה כלפיהם עד כדי כך שלא פניתי אליהם יותר אלא שכל השנים בהן עבדתי הרי שילמתי ביטוח לאומי.
לו יכולתי להרים באויר את המבנים של המוסד הזה בלי שיפגעו בני אדם הייתי עושה זאת

מדוע המוסד לא שולח מכתבי דרישה בדואר אלקטרוני?

עו"ד אפרים דה האס מנהל 21/08/17
שלום רב ישראל,
לצערי המוסד, על אף התקדמותו הטכנולוגית בשנים האחרונות (כמו למשל קבלת תביעות באמצעות האתר), עדיין לא ערוך למיטב ידיעתי לשלוח מכתבי דרישה במייל או 'להתכתב' עם מבוטחיו בדרך זו.

עם זאת, באתר המוסד תחת 'אתר אישי' תוכל למצוא את המכתבים שנשלחים אליך בדואר רגיל. אין מניעה כי תדפיס מכתבים אלו ותפעל בהתאם לדרישות המופיעות בהם אף אם טרם קיבלת את המכתב בדואר רגיל.
ככל שאין לך סיסמא לאתר האישי, ניתן לקבלה בסניף בו מתנהל תיקך (ויתכן שבכל סניף).


בברכה,



אפרים דה-האס, עו"ד

מנהל פורום ביטוח לאומי



בני חשמונאי 7, עטרת

טל': 054-4581940; מייל:et@dh-law.co.il
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

בני חשמונאי 7, עטרת

054-4581940

et@dh-law.co.il

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן