מהן הזכויות הכספיות לאחר פיטורים לאחר חודשיים עבודה?

|

מהן הזכויות לאחר חודשיים עבודה?

טלי 21/12/08
שלום רב
פוטרתי לאחר חודשיים (וקצת) של עבודה במקום חדש. לפי התלוש האחרון צברתי 2.5 ימי חופש (לפי 0.83 לחודש) כמו כן במכתב רשמו לי שהפיטורין האפקטיביים הם יומיים לאחר מכתב זה בהתאם לשני ימי התראה שצריך לפי חוק, אולם אמרו לי ביומיים האלו לא להגיע.
רציתי לדעת בבקשה כמה בעצם מגיע לי מהם בכסף - על היומיים התראה האלו והיומיים וחצי חופש שצברתי - כלומר האם 4.5 ימים כפי שהשכל הישר מבין או רק יומיים כפי שהם טוענים, בגלל שלא הייתי במשרד ביומייים התראה האלו
וכמו כן - עבודתי שם שולמה לפי שעות, ביום עבדתי 7 שעות נטו (לא כולל זמנים של הפסקות שעליהן לא קיבלתי תשלום) אולם זה לא היה חודש מלא, אז הם טוענים שהם צריכים לשלם לי רק על יומיים כפול 5.5. שעות ליום (שזה הממוצע שהם חישבו לחודש עבודה). - האם זה נכון? והאם מותר להם לטעון כך??
בתודה מראש

פיצויים - דיני עבודה

עו"ד אקרמן לילך 21/12/08
באם אמרו לך לא להגיע ביומיים אלו צריכים לשלם לך עליהם . ואז זה 2 ימי עבודה + 2.5 ימי חופש.

חישוב ימי החופש המגיעים לך נעשה כבר עפ"י ימי עבודתך עפ"י שעות אך בגין ההודעה המוקדמת עליהם לשלם לך לפי יום עבודה אם יום עבודה הוא 7 שעות יש לשלם לפי זה.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן